Τα νέα μας

Νίκη και στο SCORPIONS 6

Γλυκόπικρη γεύση μας άφησε η χθεσινή αναμέτρηση του αθλητή μας ΓΚΙΚΑ ΔΙΟΝΥΣΗ απέναντι στον ΣΕΡΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ στο SCORPIONS FIGHT NIGHT 6.
Γλυκιά γιατί όχι μόνο πήραμε το θετικό αποτέλεσμα της ΝΙΚΗΣ (κατά τη γνώμη μας με 2-1 στους γύρους) απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο νέο ταλέντο-παρά το νεαρό της ηλικίας του- αλλά και γιατί κατάφερε ο ΓΚΙΚΑΣ να κερδίσει και την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες δυο μέρες και ανέβηκε στο RING με πυρετό.
ΠΙΚΡΗ γεύση μας άφησε η συνέχεια μετά τον αγώνα που διαπιστώσαμε ότι μετά από ένα ακούσιο γόνατο στη βουβωνική χώρα μας ανάγκασε να πάμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς και ο αθλητής μας ΓΚΙΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ να υποστεί ένα χειρουργείο 2ωρών για να γλυτώσει τα χειρότερα...
Ευχόμαστε περαστικά στον αθλητή μας, να έχει γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει πάλι γερός στα RING των μεγάλων διοργανώσεων.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας QNT HELLAS, SEVEN HELLAS, ΔΕΚΑΘΛΟΝ GYM, GRAND CLUB, ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ και φυσικά τον κόσμο γνωστούς και αγνώστους που μας ακολουθούν και φωνάζουν δυνατά το όνομα του αθλητή μας ΓΚΙΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ